Kampen tetter seg til

Plumbo har lenge vært en storfavoritt til å vinne MGP-finalen lørdag, men dagens tall fra odds-selskapene viser at forholdet til konkurrentene er i ferd med å endre seg noen dager før finalen.

mgpnylogofixed

Jovisst topper de ennå betting-listene. Bet 365 har oddsen for en Plumbo-seier så liten som 1.50. Men bak har det skjedd endringer siden lørdagens delfinale:

Bobby Bare & Petter Øien har helt en odds (onsdag formiddag) på 4.50, Tooji har stormet opp til 6.00 – mens Nora er nummer fire med en odds på 7.00. Disse fire låtene er i en særklasse, og det stemmer også med mange fans og forumes tips om hvem de fire superfinalistene vil komme til å bli lørdag.

Unbet viser samme fire bidrag, med 1,50 for Plumbo, 4,50 for Bare/Øien og 8,00 for Tooji og Nora.

Går vi over til iTunes, ligger bare to låter høyt oppe: Plumbo og Tooji (onsdag formiddag nr 14 og 21), mens bidragene på Spotify ikke kan sammenlignes, da Plumbo får en rekke ekstra spillinger som en del av VGs Topp 20-liste.

Skal vi stole på disse tallene og plasseringene, vil kampen på lørdag stå mellom disse fire artistene, og alt annen vil være en bombe (i hvert fall for betting-selskapene).

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien