Her kan du lytte på Pastora Soler sine sanger

Den Spanske TV-kanalen TVE , har nettopp offentliggjort de fire sangene som RTVE har avstemming om på sine hjemmesider. To av sangene har Pastora Soler valgt selv internt. Avstemmingen på RTVE sine sider, skal bestemme hvilken sang som skal være den siste i den Spanske sangfinalen. TVE har og offentliggjort låtskriverne til disse fire sangene.

spania

Låtskriverne bak Quedate Conmigo er de samme som har skrevet sangen som Spania sendte i 2007, som heter I love You mi vida. Thomas G:son som kommer fra Sverige, er ikke noe ukjent navn i Eurovision Song Contest. Han har og skrevet Norge sitt bidrag i 2007, Danmark sitt bidrag i 2010 og Sverige sitt bidrag i 2006.

Han er og kjent fra den svenske  Melodifestivalen og Norsk Melodi Grand Prix. Quedate Conmigo betyr Bli hos meg, som er ett av bidragene som Pastora har valgt internt. Denne sangen vil være en av tre  som skal fremføres i den Spanske sangfinalen 3.mars. Sangen er en ballade, og er blandt Pastoras favoritter, og som hun føler seg komfortabel med å fremføre. Låtskriverne bak dette bidraget er Tony Sanchez Ohlsson, Thomas G:son og Erik Bernholm. 

Tu vida es tu vida  er den andre sangen som Pastora har valgt internt, dette er også en potensiell sang for å representere Spania. Sangen handler om skjult kjærlighet, og tittelen er oversatt med Ditt liv er ditt liv. Låtskriverne er Max Miona og Eleonora Giudizi.

Me despido de ti som betyr omtrent Jeg ønsker deg farvel. Låten er skrevet av Mario Deltoni, Xeronimo Manzur og Javier Rodriguez

Ahora o nunca som betyr Nå eller aldri, er skrevet av Jose Abraham som er en del av Pastoras team.

Internettavstemming for å velge Pastoras tredje sang er åpen til 20.februar. Etter den datoen vil TVE offentliggjøre hvilken sang det blir.

Her kan du høre på Pastoras fire sanger:

www.esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien