Roman Lob synger «Standing Still» for Tyskland!

Da er det bestemt: Roman Lob blir Tysklands representant i Eurovision Song Contest med låta «Standing Still». Det ble bestemt i finalen av «Unser Star Für Baku» nå nettopp.

unserstar12ny

Begge finalistene sang tre låter hver, så var det opp til seerne og bestemme hvilken låt og hvilken av artistene som skal representere Tyskland i Eurovision Song Contest i Aserbajdsjan.

Roman sang «Conflicted», «Alone», og «Standing Still». Mens Ornella sang «Quietly», «Alone» og «Standing Still».

Til slutt skulle begge inn i en duell med den sangen de hadde fått flest stemmer på. Og da ble det Roman som fikk synge «Standing Still» og Ornella skulle synge «Quietly».

«Quietly» kan best beskrives som en glitrende følelesesballade som Ornella fremførte med største overbevisning.

Roman

Mens vinnerlåten «Standing Still» kan beskrives som en nynnbar poplåt som Roman fremførte med selvsikkerhet og satt sitt eget preg på låten.

Det var som sagt seerne som bestemte vinneren men det faste dommerpanelet bestående av Stefan Raab, Alina Süggeler og Thomas D var tilstede i salen for å gi sin mening om hva de syntes om fremføringene.

Alle sangene ble arrangert på scenen med husorkesteret (med band) Heavytones. «Standing Still» er skrevet av den verdensberømte Jamie Cullum, Wayne Hector og Steve Robson.

Vinnerlåten «Standing Still» kan du høre under her:

  



Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien