«Love Me Back» for Tyrkia – Hør den her!

For få minutter siden fikk vi for første gang høre Tyrkias bidrag til Eurovision Song Contest 2012. Artisten er, som vi har visst en god stund, den unge Can Bonomo, og sangen han skal fremføre i Baku i mai er «Love Me Back». Du kan følge presentasjonen live nå på eurovision.tv

tyrkia

Can holder en liten minikonsert i studio, og den første sangen han spiller er naturligvis sitt bidrag til Eurovision Song Contest 2012. Det er en sang der vi godt kjenner igjen de tyrkiske inflytelsene som Cans musikk er særpreget av, og stemmen hans kommer flott til sin rett i denne sangen. Det er første gangen vi hører ham synge engelsk, da han normalt kun synger på tyrkisk. 

 

Can Bonomo er en ung tyrkisk artist som blander mange ulike sjangere; han har sterke elementer av tyrkisk tradisjonsmusikk, men disse blander han med elektronica og alternativ rock, så resultatet blir nokså særpreget. Når han i tillegg mikser inn litt franske trekkspill og slenger med litt soul-inspirasjon blir resultatet unektelig annerledes enn det vi er vant til å høre i Eurovision Song Contest.

Han har også en meget spesiell stemme som man enten liker veldig godt eller ikke i det hele tatt. Han synger normalt kun på tyrkisk, men i Baku får vi høre ham synge engelsk for første gang, akkurat som sine forgjengere maNga og Yüksek Sadakat. De kom begge med sine første engelske låter i Eurovision Song Contest, med meget varierende hell. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien