Gresk finale 12. mars

(Oppdatert) Hellas’ ESC-oppladning har i år vært like kaotisk som de greske statsfinansene, men etter en masse frem og tilbake angående finaledatoer og mulige deltakerartister har TV-kanalen ERT nå forhåpentligvis fått alle bitene av puslespillet på plass.

Det blir finale i Hellas mandag 12. mars, der fire bidrag vil konkurrere mot hverandre om retten til å representere de blå-hvite fargene i Baku i mai. Bidragene vil bli offentliggjort for avspilling på ERTs nettsider tirsdag 28. februar kl. 10.00, men da uten at vi får vite hvilke artister som står bak. Artistnavnene skal avsløres den 1. mars, da musikkvideoene til de fire bidragene blir sluppet.

Ryktene om hvilke artister som skal delta i årets greske finaler har versert i ukevis, og blant de mange navnene det spekuleres i er kjekkasen Kostas Martakis, som deltok i 2008-finalen i Hellas, nyslått Idol-vinner Panagiotis Tsakalakos, to populære band som heter Melisses og Velvet Fire, og sangerinnen Eleftheria Eleftheriou, som tidligere har prøvd å representere både Hellas og Kypros i ESC.

Selve finalen skal altså arrangeres 12. mars i River West Mall i Aigaleo-området i Athen. escNorge følger utviklingen i Hellas og kommer med mer informasjon så snart den er tilgjengelig.

Kilder: esctoday, oikotimes, eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien