Israel

Ok; på tide med litt ordentlig rapportering fra første del av dag to her i Baku. Sto ikke opp før kvart over ti, «løp gjennom dusjen» (på ca 3 minutter), ble hentet halv elleve og var på plass i Crystal Hall i god tid før første prøve. Israel var jo først ute i dag, og siden de er min andreplass hadde jeg ikke tenkt å gå glipp av en eneste tone. 

izabogul

Og det gjorde jeg da heller ikke; vi starter dagen med 20 minutter forsinkelse i dag også, og ikke før hadde Izabo kommet i gang så brøt en del av lydsystemet sammen fordi en eller annen lokal journalist hadde tatt med seg en trådløs mikrofon inn i arenaen. Dette førte til at alle frekvensene der inne ble forstyrret, og Izabo fikk utvidet prøvetiden sin. Helt rett og rimelig så klart, men det førte uunngåelig til at vi er ytterlig forsinket. 

izavoc

Til tross for forsinkelser og lydkluss leverte Israel et par wivslig knallgode gjennomkjøringer av «Time». Som vi mistenkte i går var det de som skulle ha bakgrunnen med klokkene, og selv om de er litt forstyrrende sett fra salen passer de veldig godt til den muntre stemningen i sangen. Se er fjellstøe vokalt, og opptredenen er en ganske standard bandoppstilling, men med noen søte innslag (følg med på koristene!). 

izakor

Jeg så denne prøven sammen med Dov, en god venn fra Israel, og kommenterte selvfølgelig underveis. Etter et uvanlig entusiastisk utbrudd fra min side snudde en eldre mann ved siden av meg seg og spurte om jeg likte sangen. Jeg sa at jeg synes den er super, og at jeg har den på andreplass i årets konkurranse. Da smilte han strålende og sa at keyboardisten er datteren hans. 

izakey

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien