San Marino og Kypros

En hel artikkel pr land er kanskje litt i overkant, men av og til er det visst helt nødvendig… Her kommer det i alle fall to på en gang; Valentina og Ivi! 

wivsbakulogo

San Marino har, som forventet, en lap top på scenen. Ellers er fremføringen et ganske standard dansenummer; Valentina holder seg foran på scenen og danser bare litt, mens koristene/danserne hennes har en frisk og fin danserutine. Den bidrar til å løfte fremføringen, men det er fortsatt stor enighet her om at dette er pinlig dårlige greier. Valentina synger bra, men det er ikke nok til å redde denne. Det er selvfølgelig alltids noen som synes at dette er morsomt og søtt, men dessverre for Valentina og San Marino er nok det en bare en bitteliten minoritet… 

sanm

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som kjenner meg, selv bare bittelitt, når jeg innrømmer at dette nok er den verste prøvedagen for meg, og den jeg nesten har gruet meg litt til. Her kommer «perlene» trillende, den ene etter den andre… Så etter å ha «overlevd» San Marino med et nødskrik var det selvfølgelig Kypros sin tur. Her skal jeg innrømme at jeg prioriterte Israels pressekonferanse, og når den i sin tur ble avlyst gikk jeg glipp av begge…

ivi

Men jeg så Ivis opptreden på skjermen, og den var vel som forventet. Mye vrikking, dådyrøyne i kamera og vakre unge mennesker med store smil. Og den generelle holdningen her i pressesenteret er at Ivi synger mye bedre enn fryktet. Mange lurer nå på om hun faktisk kan stjele finaleplassen fra Hellas. På bildet over ser dere henne på pressekonferansen, der hun fortsatte å smile bredt og snakket mye om hvor glad hun er for å være her, og hvor godt det var å endelig komme i gang. Hun er kjempesøt og hyggelig, og poserte villig vekk sammen med alle som ville fotograferes med henne. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien