Zeljko!

Da var dagen endelig kommet; Jeg fikk se Zeljko live!! Dette har jeg drømt om siden 2004, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har sovet mye i natt… Og det levde opp til absolutt alle forventninger! En som sto ved siden av meg og skulle filme opptredenen måtte filme det to ganger, for han skalv sånn første gang…se; det ER ikke bare meg…

Sett fra salen er Zeljko uslåelig! Jeg håper bare at de finner en måte å formidle det lit seerne, for dette fortjener WIRKELIG et bra resultat.

Bakgrunnen består av en slags flytende galakser, og både i salen og på skjermen ga de et fint inntrykk, og de passet veldig godt til stemningen i sangen. Når klimakset bygger seg opp gløder plutselig scenen i rødt, og med DET løftet i stemmen hans samtidig; «ståpels» over hele linja!!

zelrød

Showet er enkelt, men veldig effektfullt allikevel. Det starter med at to kvinnelige fiolinister, som også er korister, står på hver sin side av scenen, og så kommer Zeljko sakte gående inn på scenen mellom dem. De andre medlemmene av AdHoc Orchestra spiller piano/gitar, ulike blåsere og håndtromme, og de er plassert i en stor halvsirkel bak Zeljko. Alle på scenen beveger seg rolig rundt under nummeret, og det er et øyeblikk der fiolinistene møtes og danner nærmest en skulptur; Utrolig vakkert!

zelfioler

På pressekonferansen etterpå kom det fram at han var veldig fornøyd med å være i Baku, med å ha kommet i gang med prøvene i arenaen, og ikke minst med scenen, som han synes er perfekt for deres fremføring. Han er også veldig stolt over å få representere Serbia i Eurovision Eong Contest en siste gang, som sanger. Han utelukker imidlertid ikke at han kan komme tilbake som komponist igjen senere.

zelpk

SÅ FREMFØRTE DE LANE MOJE!! Og denne jenta fikk seriøst klump i halsen og tårer i øynene… Jeg greide AKKURAT å holde dem tilbake, men ble observert…mer om det senere… De fremførte også en snutt av årets bidrag, med kun nynning fram til «lift off»; og DA tok det jammen meg av også!!

zellm

Ok; så ble det kanskje i overkant mange bilder i denne artikkelen, men jeg fyrte av nærmere to hundre (ja, TO HUNDRE!!) bilder under prøvene og pressekonferansen hans, så da må jeg da sannelig få brukt noen av dem også…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien