Dag 4 i Crystal Arena

Så er vi klare for den store maratondagen her i Baku; ikke mindre enn ti land skal innta scenen for første gang. Slovenia er allerede i gang, så kommer de trillende som de berømmelige perlene; Kroatia, Sverige, Georgia, Tyrkia, Estland, Slovakia, Norge, Bosnia&Hercegovina og Litauen. 

wivsbakulogo

Jeg har bestemt meg for å bremse litt i dag; ingen sjanse til å rekke over alle ti. Så hovedfokus vil være på Norge, Sverige og Estland, tror jeg. Man skal prøve å i det minste få med meg de fleste i arenaen. Men det blir som det blir. Nå løper jeg til Slovenias siste gjennomkjøring, og får med meg starten på Kroatia, så skal jeg se om jeg får skrevet den før jeg må løpe tilbake til Sverige. 

Så følg med på dagens oppdateringer her på escNorge!! 

Og jeg mener faktisk løpe…

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien