Slovenia og Kroatia

Da er de to første landene ferdige med sine prøver, og her er det litt av hvert å ta tak i… 

slovgulSlovenia først; Hun synger fantastisk bra det meste av tiden, men på hver eneste gjennomkjøring hadde hun et par toner eller tre som skar skikkelig ut. Vi får håpe at det kommer av søvnmangel eller noe sånt, for det ødela inntrykket av fremføringen ganske grundig. Jenta har jo superbra stemme, men hun er kanskje litt ung til å ha fått utviklet den totale kontrollen som er nødvendig for å være prikkfri. 

slovtre

Og så er det kjolen hennes… Regelrett en brudekjole med blomster flommende nedover skjørtet. Og koristene er helt hvitkledde. Hele opptredenen git asossiasjoner til Femminem og deres «Lako je sve» i Oslo. 

cronina

Kroatias Nina har på seg en fascinerende svart kreasjon med hvite innslag her og der, og hun fremfører sin «Nebo» nøyaktig så støtt og sikkert som kan forventes av en artist med hennes erfaring.

crobak

Jeg synes fortsatt at dette er en fryktelig kjedelig sang, men jeg hører at den har kveliteter. Men den mangler en hook som gjør at den fester seg hos meg, og det er det mange andre som sier her også. Behagelig, men uinspirerende er vel beskrivelsen som går igjen her.

Noen unntak finnes; min gode venninne Desirée har denne på pallen… 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien