Tooji – se prøven her!! (oppdateres)

Da er moroa i gang, også for den norske kontingenten i Baku. Tooji gikk på scenen for sine første prøver i ettermiddag lokal tid, og det ser ut til at han har funnet seg til rette. 

tooji

Som tidligere sliter han litt med å finne tonen på de første par strofene, men vokalt ble han bedre og bedre for hver gjennomkjøring. Det så imidlertid ut til at han ble veldig varm, for han så ganske svett og sliten ut mot slutten. 

 

Showet er det samme som vi kjenner fra før, og det er bra, for det er ingen grunn til å endre en oppskrift som wivsr! Og som dere ser er det lagt inn stilig pyro!

På pressekonferansen fikk han spørsmål om scenen, byen og en hel masse andre greier…Jeg legger inn opptaket når det kommer. 

Jeg har en venn fra Israel, som hadde med en gave til Tooji; en CD med en artist som heter Rita. Hun er opprinnelig iransk, men har vært nødt til å flykte fra landt pga politisk forfølgelse. Hun har spilt inn et album med sanger på persisk med sanger som betyr mye for iranere over hele verden. Og det var tydelig å se på Toojis reaksjon at dette stemmer; han skalv på hendene og sa flere ganger at dette var veldig følelsesmessig for ham. Og en av sangene på CD’en er en av favorittsangene hans, så han begynte å synge den. Det var et wivslig rørende øyeblikk. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien