Hurra for Norge!! Dag 5 i Crystal Arena

Gratulerer med dagen, alle sammen!!

Her er det full prøvedag igjen, denne gangen med halvtimesøkter på scenen. Jeg har bestemt meg for å holde meg i pressesenteret og  IKKE løpe en kilometer for hvert land… Det er et helt annet inntrykk av bidragene på skjerm enn det var i arenaen, og jeg er allerede litt deprimert; Island kom ikke særlig bra fram på skjermen. Jeg skal intervjue Greta og Jónsi etterpå, og da skal jeg høre hva som har skjedd. Under de første prøvene var de tvers gjennom imponerende, til tross for at de nettopp hadde landet og fått fra 0-3 timers søvn. I dag, derimot, virket det som om de nettopp hadde landet…

Montenegro var første land ut i dag, og dette blir bare underligere og underligere… Rambo Amadeus avsluttet prøven med å si; «I need to talk to sound engineer more». Hva nå det skulle innebære…?

rambo pk

Her fra pressekonferansen, iført sin strålende glitrende jakke, og med norsk flagg på brillestangen…

Hellas på scenen så ut til å bli riktig bra. Det er fortsatt noen kameravinkler som må fikses på, for eksempel er der en gang Eleftheria blir løftet opp, av danserne, og når de setter henne ned igjen så forsvinner hun ut av bildet… Hun synger bedre i dag enn på søndag, og jeg tror nok sikkert at Hellas vil gå til finale.

Latvia på scenen, og dette er IKKE bra! Ingen skjanse i verden til at dette går til noen finale. Det ser rotete ut på skjermen, og jeg synes heller ikke at hun høres like bra ut som forrige gang. Stemningen her i pressesenteret er at dette er en av de sikreste kortene til ikke å kvalifisere seg, og akkurat nå må jeg si meg helt enig.

SKal gjøre noen intervjuer i dag, Island er de første. Hvis de har tid. Tror det er ca 20 stykker som har skrevet seg opp på lista deres, så det kan hende jeg tar det en annen dag. Vi skal ut og spise sammen om et par dager, og det kan jo vente.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien