‘Boom Boom Boom’ fra Aurela Gaçe

Albanske Aurela Gaçe har ikke ligget på latsiden etter sin deltakelse i ESC i fjor. To nye singler har blitt sluppet på markedet, og nå er hun klar med en tredje – med den unektelig Eurovision-aktige tittelen ‘Boom Boom Boom’.

albania11c

Det faktum at hun ikke maktet å ta Albania til finalen under fjorårets ESC, har ikke påvirket den enorme populariteten Aurela Gaçe nyter i sitt hjemland. For ikke lenge siden gikk hun også til topps i den prestisjefylte Balkan Music Awards 2011 med låten Origjinale, i konkurranse med blant andre Helena Paparizou fra Hellas og makedonske Elena Risteska.

I likhet med Origjinale er den nyeste låten til Aurela, Boom Boom Boom, et samarbeid med den ikke ukjente artisten og produsenten Dr. Flori, som selv har deltatt i Festivali i Këngës flere ganger. Og på samme måte som med Aurelas ESC-bidrag Feel The Passion kjenner vi igjen dramatikken og de etniske elementene også i denne låten.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien