Eurovision stort på nett i 2012

De offisielle nettsidene til Eurovision Song Contest eurovision.tv blir større og større for hvert år som går og i år slo nettsidene alle rekorder.

bakulogoff2


For ti år siden – under konkurransen i Tallinn – ble nettstedet eurovision.tv offisielt lansert. Nå ti år etter, har de slått alle rekorder. 17 millioner ganger har nettsidene blitt besøkt i år, med totalt 100 millioner sidetreff! Videoene eurovision.tv laster opp har blitt utrolig populære og med en økning på 80 % fra fjoråret hadde de totalt 150 millioner treff i år.

Flere nasjonale finaler har blitt sendt via disse sidene enn tidligere og har blitt en viktig portal for alle esc-fans. Totalt har 425 000 sett disse direktesendte finalene. Selve ESC-finalen ble sett av seere fra 186 (!) land, blant annet Vatikanstaten og Maldivene.

Gode tall til tross, eurovision.tv opplevde et cyber-angrep under noen dager under ESC-uken, men det ordnet seg for sidene etter at ESC var over.

Sidene til eurovision.tv har 2 millioner fans og er aktive på blant annet facebook, twitter og youtube.

Det er tydelig at konseptet til eurovision.tv faller i smak hos ESC-fans og sidene blir dermed brukt mer og mer. Vi ser bare frem til at sidene vokser i årene som kommer slik at vi kan se nasjonale finaler i høy kvalitet og uten å lete for å finne riktige sider med god kvalitet!

Bruken av internett fører til at eurovision når enda flere enn tidligere og tilbyr massevis for esc-fans både i Europa og i resten av verden. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien