Litauen er med!

Det foreløpig siste i rekken av land som bekrefter sin delagelse i Eurovision Song Contest 2013 i Malmø er Litauen. Det er ikke kjent hvilket format den baltiske staten vil velge for sin nasjonale konkurranse, men det bekreftes at utvelgelsen vil foregå i flere runder. 

litauen

Litauen har deltatt i Eurovision Song Contest 13 ganger. Sin beste plassering oppnådde de i 2006, da LT United endte på en sjetteplass med bidraget «We Are the Winners». Utover dette har landet en heller dårlig statistikk; fire år uten finaledeltagelse og hele fem finaleplasseringer under 20.plass. 

 

I årets finale endte Donny Montell på en 14.plass med sin «Love Is Blind», noe som er landets tredje beste plassering noensinne. 

Kilde; escdaily.com, escNorge.net

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien