Usikkerhet angående Kypros

Mange europeiske land sliter for tiden med økonomien, og det går av og til utover landets Eurovision deltakelse. Denne gangen er det Kypros som sliter. 

kypros

CyBC som er den nasjonale kringkasteren på Kypros har bedt om midler fra staten for å kunne finansiere en ny Eurovision deltakelse. Ivi Adamou som var Kypros sin representant i årets Eurovision Song Contest med sangen La La Love ble valgt internt og kostnadene ble da veldig redusert. 

Mangel på suksess og kostnadene er ting det kypriotiske folk reagerer på. Det er mye usikkerhet om de vil delta i neste års Eurovision Song Contest. Forskjellige plateselskap skal være interessert i å støtte en artist som kan representere landet neste år. 

Kilder:eurovisiontimes.wordpress.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien