Ny sang fra Greta Salóme – hør den her!

To og en halv måned er gått siden hun sto på scenen under finalen i Eurovision Song Contest i Baku, og nå kommer den ene av Islands to representanter, Greta Salóme, ut med en ny låt. Det er et helt album på vei, men i dag slippes den første singelen; «Everywhere Around Me». 

Etter den skuffende plasseringen i Baku har Greta Salóme brukt mye tid i studio. Det er mange sanger på gang, og i den første blir vi presentert for en ganske «ny» og uvant side av Greta Salóme. Fiolinen er selvfølgelig tilstede, og det er også den klokkeklare stemmen vi kjenner så godt. Her er det imidlertid ikke mye islandsk mystikk; i stedet blir vi servert elektroniske dancebeats som kan passe inn på dansegulv uansett hvor i verden man måtte befinne seg.

https://www.youtube.com/watch?v=eRWMWuGrJ1k

Kilde; visir.is
Bilde; wivs@escnorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien