Østerrike med også i 2013

I dag kom bekreftelsen vi har ventet på med litt spenning; Østerrike er med videre! Landet trakk seg jo som kjent  fra Eurovision Song Contest etter en rekke år med dårlige resultater, men returnerte i 2010, da konkurransen ble avholdt i nabolandet Tyskland. Etter landets dårlige resultat fra Baku har mange imidlertid spekulert i om de igjen ville trekke seg.

 

Østerrikske Trackshittaz endte på en skuffende sisteplass i sin semifinale i Baku.

ORF holdt i dag en pressekonferanse der de presenterte programmene for 2013-sesongen, og dette inkluderte altså også Eurovision Song Contest i Malmö.

Når det gjelder hvilket format de vil gå for i sin utvelgelse av representant til neste års konkurranse, er ingenting enda bestemt,. De har tidligere brukt ulike metoder i valg av bidrag, alt fra inter utvelgelse til større nasjonale finaler.

Kilde; orf, esctoday
Bilde; wivs@escNorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien