Trekker Kypros seg?

Blant ryktene som nå svirrer livlig rundt i Euroverset er det spesielt et som gjør mange fans både triste og opprørte; Kypros kommer ikke til å delta i Eurovision Song Contest 2013 i Malmö!

Flere diskusjonsfora på nettet koker nå over av spekulasjoner etter det har kommet signaler om at TV-selskapet på Kypros ikke har råd til å betale avgiften til EBU og dekke kostnadene for å sende en delegasjon til Malmö. Når også de ulike plateselskapene antyder at de ikke er interessert i å finansiere en deltagelse for øystaten, ja da ser det skummelt ut…

Vi understreker at dette kun er rykter; det har ikke kommet noen uttalelse i den ene eller andre retningen fra offisielt kypriotisk hold. Så, enn så lenge er det fortsatt håp om at vi vil få en arvtager etter Ivi Adamou, som hadde stor suksess med sin «La-La-Love» i Baku.

As always; I’ll keep you posted!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien