Wenche Myhre – 66

Wenche Myhre kommer nå med sin historie mellom to permer.

Vår alle Wenche utgir nå sin livshistorie, og hva er vel en mer passende tittel enn «66»? Nå har den spreke damen riktignok ikke fylt 66 ennå, det skjer først om noen måneder, men hun føler at tiden nå er inne til å dele sin livshistorie med oss.

Wenche er et kjent og kjært navn for oss Melodi Grand Prix-entusiaster. Hun har deltatt i Norsk Melodi Grand Prix med totalt 6 låter fordelt på 4 år, men aldri representert Norge i den internasjonale finalen. Hennes beste plassering i MGP fikk hun i 1964 med «En gammel firkantet vals» som endte på andreplass. I 1968 representerte hun Tyskland med låten «Ein Hoch der Liebe» og kom på en hederlig sjetteplass.

Hun var lenge borte fra MGP-sirkuset etter deltakelse 1964 og 1966, men gjorde et nytt forsøk i 1992 og endte med pallplassering, en finfin tredjeplass. Siste gang vi så Wenche Myhre i MGP-sammenheng, var i 2009, men hun tok seg da ikke til finale. Hun innehadde et par år rekorden som eldste deltaker i MGP, men som vi alle vet, ble denne rekorden slått i år av countrylegenden Bobby Bare.

Wenche har til nå hatt en innholdsrik karriere som spenner over ulike genre, og hun er still going strong. Nå er det bare å finne veien til nærmeste bokhandel og sikre seg høstens «must have». Kanskje en ide til årets julegave? Boken forventes i salg fra og med førstkommende fredag, 26. oktober.

66 bokomslag

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien