Endda en hviterussisk konkurranse med endringer!

hviterussland

 

Troede man at der kom en hviterussisk nasjonal konkurranse uten endringer, så kunne man lige så godt tro på mannen med de røde kler fra Grønland!

 

Den nasjonale tv-stasjon BTRC i Hviterussland avslører nu de 10 låter og deltakere, som er valgt ut til å kjempe om første plassen i den nasjonale konkurranse. Men ingen hviterussisk konkurranse uten endringer, og semifinalen som tidligere var annonsert, den er nu erklæret for død. Årets brak kommer til å bestå av en finale den 7. desember – en finale med 10 deltakere & låter i åpen konkurranse. 

Finalen kommer til å bestå av følgende 10 artister:

 

Max LawrenceI love your charming eyes
Alena LanskayaRhythm in love
Alexei GrossOne way love
DariaCatch me again
Nuteki BandSave me
SatsuraGet out of my way
UzariSecret
ЯnkeyLetter to mother
Vitaly VoronkoI wonder how you
Beaver BandIncredible girl

 

Blandt de 10 finalister finner man blandt andre Alena Lanskaya som i fjor vandt den hviterussiske finale, for seinere å miste sin billett 10 dage etter. Det russiske rockband Nuteki Band er også å finne blandt deltakerne, bandet har 2 albums samt 3 singler på samvittigheten, og rundt 275 konserter, siden de for 3 år siden ble startet. Satsura har også tidligere stiftet bekendskap med nasjonale konkurranser forut for Eurovisjonen, da han sammen med Max Lorens, stillede i den russiske utgave med låten «Give us rain» tilbake i 2008.  

 

Kilde: Eurovision.tv

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien