«Girlpower» som verter i Danmark

 

Danmarks Radio har tidligere avslørt, at dansk Melodi Grand Prix 2013 bliver det største nogensinde, i dag kom der navne på verterne – 3 af slagsen skal der til neste år, og der er dømt Girlpower!

 

3 sterke og populære kvinder er valgt av DR, til å styre slagets gang, når dansk Melodi Grand Prix løper av staben den 26. januar. Alle 3 har de erfaring med å styre et stort show, dog er der liten forskel på de tidligere shows – verterne bliver: Lise Rønne, Louise Wolff & Sofie Lassen-Kahlke.

 

Lise Rønne slutter sin barsel før tid, for å bli vert ennå en gang. Hun var den ene halvdel av verts-duoen ved Grand Prix’et i 2011 i Ballerup Super Arena, hvor hun sammen med Felix Smith guidede seerne igjennom kveldens strabadser. Hun har også ledet seerne gjennom fire x-factor årgange, hvor bl.a. finalen ganske som ved Eurovisjonen i 2001, foregik i Parken stadion i København den ene gang. Hun startede karieren som vert på ungdomsprogrammerne «Boogie» og «Rundfunk».

 

Louise Wolff dannede i år verts-duo sammen med Emil Thorup, og stod derved for at elde seerne gjennom årets Grand Prix fra Gigantium i Aalborg. Derutover er hun kjennt som en vellidt vert på DR’s programmer «Aftenshowet» og » Sporløs». Louise startede på DR’s P3, hvor hun lavede programmet «Strax».

 

Sofie Lassen-Kahlke er en elsket og vellidt skuespiller, mest kennt for den ene av hovedrollerne i «Anja & Viktor» filmene. Hun  var ligeledes med i julekalenderen «Brødrene Mortensens jul» og musical-filmen «Askepop – the movie». I 2002 sang hun fotball VM-låten «Danmarks drenge» sammen med Søren Poppe. Sidste høst tok hun sig til en 3. plass i DR’s dirigent-progtam, Maestro. I våren stod hun som en del af verts-duoen ved børnenes MGP. Og så er 1/4 del av kvinderne i showene med «City Singler». 

 

Tradisjonen tro er en hemmelig fagjury bestående af folk indenfor musik & tv i gang med å lytte de 692 modtagede bidrag igjennom. Den 16. januar er der tid for avsløring av alle komponister, tekstforfattere & artister som skal kjempe i Boxen i Herning.

 

Kilde: DR.dk

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien