Billettsalget nærmer seg i Finland

Billettsalget til UMK-finalen der representanten for Finland i neste års Eurovision blir kåret begynner den 5. november.

I 2012-utgaven var det en forhåndsrunde på internett der man kunne høre de 40 demoene som hadde blitt valgt videre, slik blir det ikke i år. I år blir de tolv som går videre til hovedrundene direkte annonsert i løpet av desember måned.

Finalen finner sted Lørdag 9. februar i Barona Arena i byen Espoo.

I år var første gang konseptet UMK ble prøvd ut etter mange år med en mye lignende utvelgelsesprosess som Norge har med delfinaler og til slutt finale. Pernilla Karlsson vant æren av å representere landet i Aserbajdsjans hovedstad Baku med låten «När Jag Blundar» , men gikk ikke videre til finalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien