Tone og Erik i Melodifestivalen…

…og -k’en var faktisk ikke en skrivefeil, nei. Tone Damli har nemlig funnet seg en ny svensk Erik, med k denne gangen. Nærmere bestemt Erik Segerstedt, som er mannan bak E’en i gruppen E. M. D. Sammen skal de to fremføre låten «Hello Goodbye», som er skrevet av blant andre Måns Zelmerlöv. 

Det er svenske Expressen som i dag melder dette.

Erik Segerstedt ble først kjent da han deltok i svenske «Idol» i 2006. Året etter slo han seg sammen med to andre unge herrer, Mattias Andréasson og Danny Saucedo, og de dannet gruppen E.M.D. I 2009 var gruppen en av SVTs jokere i Melodifestivalen. Den gangen vant de sin semifinale, men endte på en, for dem, skuffende tredjeplass i finalen. 

Samme år deltok Segerstedts duettpartner, Tone Damli, i norske Melodi Grand Prix. Hun kom der på en finfin andreplass, kun slått av uslåelige Alexander Rybak og hans Fairytale. 

Expressen.se opplyser at ifølge deres kilder skal de to unge artistene møtes i studio neste uke for å begynne arbeidet med sitt bidrag til Melodifestivalen 2013. 

Kilde; expressen.se

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien