Ukraina til topps i JESC!

Etter et forrykende show fra Amsterdam, der 12 bidrag ble fremført av barn og unge fra hele Europa, står vi igjen med en soleklar vinner. Anastasiya fra Ukraina fikk hele sju av elleve mulige tolvere, og vant med nesten 40 poeng mer enn Georgia på andreplass. 

Da avstemmingen startet fikk alle deltagerne 12 poeng, da de alle er vinnere i hvert sitt land. Toppoengene fra barnejuryen gikk til Russland (8), Ukraina (10) og Georgia (12). Ukraina fikk 12 poeng fra Hviterussland, Sverige, Belgia, Russland, Israel, Armenia, Moldova og Nederland.  

Her er Anastasiyas fremføring fra den ukrainske finalen. 

Hvis du vil lese mer om kveldens Junior Eurovision Song Contest, les rapporten fra vår utsendte gjesteskribent Desirée van de Velde. 

Photo; Desirée van de Velde

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien