Makedonia velger internt

Det blir for andre år på rad en intern utvelgelse for Makedonia, der man skal finne artist og låt for landets bidrag til Malmö.

Dette melder escXtra via den makedonske TV-stasjonen MRT.

Makedonia fikk i Baku en av sine beste plasseringer noensinne med Kaliopi og hennes Crno i belo. Kalipoi var internt valgt av MRT som landets representant, i motsetning til samtlige tidligere år – der Makedonia alltid har sendt vinneren av landets tradisjonsrike Skopje Fest.

Imidlertid fikk landets bidrag bare verre og verre resultater de siste årene: I fire år fra 2008 til 2011 kvalfiiserte Makedonia seg ikke til noen finale, og det kulminerte med en 16. plass is semifianlen i Düsseldorf – landets verste resultat til dags dato. Kanskje har MRT gjort et klokt valg i å satse på spesifikke navn?

Mye tyder også på at vi får i det minste får vi vite navnet på landets artist innen utgangen av året. Og til da, kan vi gjerne ta et gjensyn med Kaliopi og hennes Crno i belo:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien