Slik blir finalen i Sveits

Om ikke mer enn halvannen uke får vi vite hvilken låt som skal representere Sveits i Eurovision Song Contest 2013 i Malmö. Nå har vi også fått startrekkefølgen i finalen, der ni bidrag skal konkurrere.

Prosessen i Sveits har gått for seg på mange ulike måter, blant annet har man kunnet stemme på sine favoritter både på internett og radio. Årsaken til dette er at både den tyske, den franske og den italienske kringkasteren skal nominere finalister. Nå har tyske SF nominert fire, franske RTS har nominert tre og italienske RSI har nominert to.

Finalen går av stabelen lørdag 15.desember, og den vil se  ut som følger;

1. Ally – Catch Me
2. Nill Klemm – On My Way
3. Anthony Bighead – Do The Monkey
4. Nicolas Fraissinet – Lève-Toi
5. Jesse Ritch – Forever & A Day
6. Carrousel – J’avais Rendez-Vous
7. Heilsarmee – You And Me
8. Chiara Dubey – Bella Sera
9. Melissa – The Point Of No Return

Det kan se ut som at den store fan-favoritten, Melissa med «The Point of No Return», har styrket sine vinnersjanser, siden den går ut sist i startfeltet. Det er tv-publikum i Sveits som skal avgjøre hvem som skal bli landets representant. 

Kilder; SF, escxtra, escnorge, facebook

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien