SVT ønsker Zlatan og Carola

Zlatan Ibrahimovic og Carola er to navn som er sterkt ønsket av SVT til 2013-sendingene – om det så gjelder Eurovision i mai, eller Melodifestivalen.

Spekulasjonene har i hvert fall skudd(…) fart i svenske medier, da nestor Christer Björkman og svenskenes fotballstolthet, ble fanget opp av kameraer sammen på Fotbollsgalan i Stockholm for noen dager siden.

«Samtalet pågick under flera minuter», melder Aftonbladet stolt.

For Zlatans del, er det selvfølgelig Eurovision i mai som er aktuelt – og det er ingen tvil om at en eventuell deltakelse fra Ibrahimovic, ville blitt noe av en fjær i hatten for Björkman og SVT.

Zlatans agent derimot, var derimot ikke like imøtekommende ovenfor «forsøket»: «Om du har fler dumma frågor kan du ringa tillbaka om några år!» var det kontante svaret til en stakkars journalist, som våget å ytre frempå en kobling opp mot ESC-finalen i Malmö.

Det bør nevnes at Malmö forøvrig er Zlatans hjemby.

Også Carola skal være sterkt ønsket av SVT til Malmö-finalen. I tillegg spekuleres det i at hun også skal være aktuell til pausenummeret for Melodifestivalen.

Carola har tidligere sagt at timeplanen ikke tillater noe som helst involvering i finalen i mai, men har samtidig uttalt at hun slett ikke ville ha noe i mot en rolle i finalen.

Det vil i 2013 være 30 år siden Carolas gjennombrudd med Främling i 1983, og det er nesten en selvfølgelighet for svenskene – at hun på en eller annen måte blir integrert i neste års sendinger: Om det så blir i Eurovisjonsfinalen – i Melodifestivalen – eller begge deler!

Ingenting er avgjort, men Björkman og SVT lover å fortsette arbeidet med å hente inn store navn til begivenhetene – og nærmest lover en «avsløring» om ikke mange ukene.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien