Kypros har valgt sin artist

Med Kypros har det gått mye fram og tilbake om de skulle delta i Eurovision Song Contest i 2013 eller ikke. Nå har endelig valgt sin artist som skal representere Kypros i Eurovision i Malmö 2013. Artisten heter Despina Olympiou og har hatt mange sanger på hitlistene i Kypros og Hellas.

Despina ble valgt internt av den kypriotiske TV-kanalen CyBC, som også TV-kanalen gjorde i fjor ved valg av artist. Sangen vil bli valgt ut i midten av februar og blir fremført på gresk. Melodien er laget av Andreas Giorgallis og skrevet av Xenon Zindilis.

Despina begynte karrieren sin i 1992 og sang tradisjonelle sanger fra Kypros og Hellas.

Her kan du høre en tidligere sang fra Despina Olympiou:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien