MGP: Larvik klar for tredje delfinale

Den tredje delfinalen i årets Melodi Grand Prix arrangeres i Larvik, og det er andre år på rad at byen i Vestfold står som arrangører.

I Larvik arrangeres det hele gjennom selskapet Opplev Larvik, som kaller seg et destinasjonsselskap for kommunen og naboene Stavern og Larvik. Det hele finansieres med god støtte fra næringsliv, fylkeskommune og fra Larvik kommune selv.

Som i fjor involveres elever fra Thor Heyerdahl VGS i arrangementet, og disse står blant bak produksjonen til talentkonkurransen MGP Lokal, der vinnere skal opptre som oppvarmere foran TV-sendingen lørdag. Det bidraget som har fått flest stemmer via Østlandspostens nettsider, vil også få spilt inn en full og stor musikkvideo i regi av medialinjen ved skolen.

I fjor fikk delfinalen en superfinalist og en liten radioplage i Plumbo. I år slippes ikke artister og låter før gjennom MGP Direkte onsdag kveld, men meget sterke rykter peker mot ventende navn som Winta, Sirkus Eliassen, Gothminister og Gaute Ormåsen.

MGP Direkte sendes onsdag kl 20:15 – Finalen lørdag kl 19:55.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien