Amsterdam-intervjuene!

I forkant av årets Eurovision in Concert på lørdag, fikk pressen mulighet til å treffe de fleste av artistene som skulle delta. I foajéen i et teater vrimlet altså 25 delegasjoner og rundt hundre ivrige journalister og fotografer rundt og prøvde å gjøre mer eller mindre fornuftige intervjuer.

Jeg bestemte meg for den siste varianten; mindre fornuftige intervjuer. Vi kommer til å få mer enn nok tid i Malmö til å gjøre «ordentlige, seriøse» intervjuer, så denne gangen bestemte jeg meg for å kun spille «enten/eller». Flere av artistene sa etterpå at det var en meget velkommen avveksling etter å ha svart på variasjoner over de samme spørsmålene i evigheter. Og jeg synes dette er en morsom måte å bli litt kjent med artistene på.

Det var altså 25 (eller 24; Litauen dro på sightseeing etter en halvtime…) delegasjoner tilstede, og var man effektiv kunne man rekke over i alle fall 23 av dem. Det hele kom an på hvor om å gjøre det var å få snakket med italienske Marco Mengoni. I så fall måtte man finne seg i å stå i kø i en liten time, og vips var halve tiden gått… Og siden Italia er min favoritt i år hadde jeg gladelig stått i to timer… Så jeg rakk bare over 12 denne gangen. Men til helgen er det London Pre-view Party, så skal jeg nok få slått kloen i noen til!

Her kommer de som perler på en snor; noen av hovedpersonene i årets Eurovision Song Contest. Møt artistene fra Østerrike, Belgia, Hellas, Finland, Albania, Russland, Moldova, Malta, Romania, Georgia, Irland og Italia!

Som nevnt ble disse intervjuene gjort i en diger teaterfoaje med nærmere 200 mennesker, så innimellom er bakgrunnsstøyen mer fremtredende enn oss, men det meste kan da høres…

Marco fra Italia;


Ilias fra Hellas;

 
Ryan fra Irland;

Cezar fra Romania;

Krista fra Finland;

Natalia fra Østerrike;

Gianluca fra Malta;

Dina fra Russland;

Sophia&Nodi fra Georgia; 

Aliona fra Moldova;

Adrian&Bledar fra Albania;

Roberto fra Belgia;

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien