La eventyret begynne!

Da har undertegnede ankommet Malmö, verdens navle de neste drøye to ukene, og moroa kan starte!! Noen ankom allerede i går, mange kommer togende, flyvende eller bussende utover dagen, og snart er Euroverset komplett igjen.

Det er ikke overveldende mye som tyder på at sirkuset (aka Eurovision Song Contest) kommer til byen, men litt er det da… Bildet under var det første jeg så da bussen svingte inn på Malmö Central klokken 06.10 i dag tidlie. Og med strålende sol fra skyfri himmel i tillegg, så føler jeg meg rett og slett velkommen!

velkommen

På min første lille vandring i nabolaget rundt leiligheten, som jeg deler med halve teamet fra escXtra, gikk jeg meg på denne plakaten… Tenk; EN ENESTE dag for sent ute!?! Det burde ikke være lov! Det kan jo til og med hende at han hadde med seg det trojanske eselet… Og det gikk vi glipp av… (Ja, jeg ER ironisk…)

rambodeus

Nå skal jeg straks avgårde for å møte roomiene mine, og så skal vi møte en haug andre til lunch. Mens jeg har ventet på folkene mine har jeg benyttet sjansen til å skrive og publisere intervjuet med Krista, og neste er også snart i boks.  

Mens vi venter på at vi får hente akkrediteringene vår i morgen, og starten på prøvene på mandag, spiller jeg min favoritt i årets konkurranse; den uimotståelige Marco Mengoni!!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien