Eric Saade blir Green Room-vert i Malmö

SVT slapp i dag flere nyheter om årets Eurovision Song Contest og hvilke artister som har fått oppgaver i tilknytning til arrangementet. Eric Saade skal intervjue artistene fra Green Room under selve finalen, mens Agnes og Darin skal opptre som pauseinnslag i den andre semifinalen.

Eric Saade er ikke ukjent med nervepresset som finner sted i Green Room under en ESC-finale. I Düsseldorf i 2011 lå hans Popular og knivet i toppen gjennom hele avstemningen, og endte til slutt på en imponerende 3. plass. Nå skal Saade utnytte sine erfaringer til å intervjue årets artister i samme situasjon.

– Eric er den perfekte Green Room-verten, uttaler Christer Björkman til SVT. – Vi skal ha fokus på spenningen i konkurransen, og der skal han bidra sterkt.

I følge Björkman vil Saade dukke opp to-tre ganger i løpet av sendingen, blant annet når halve avstemningen er unnagjort, for å ta pulsen på deltakerne i den mest spennende delen av konkurransen.

Samtidig kunne SVT avsløre at pausenummeret i den andre semifinalen vil bestå av to ulike, spektakulære medleys, der henholdsvis Darin og Agnes fremfører flere av sine største hitlåter under banneret Swedish Pop Voices. Begge er kjente artister fra tidligere MF-opptredener, og nå får de sjansen til å vise seg frem for hele Europa.

Fra før er det klart at ABBA-legendene Björn Ulvaeus og Benny Andersson skal skrive åpningsnummeret til finalen sammen med house-artisten Avicii.

Kilde: SVT

Del:
Relaterte artikler