Hør Lozanos soloversjoner av ‘Pred da se razdeni’ og ‘If I Could Change the World’ her

Allerede før Eurovision Song Contest 2013 gikk av stabelen i Malmö ble det snakket om at Makedonia kanskje burde ha latt Lozano (Vlatko Lozanoski) fremføre «Pred da se razdeni» alene.

Bakgrunnen for dette snakket var at Esma, som fremførte bidraget sammen med Lozano, var langt fra solid vokalt ved de liveopptredenene de gjorde i forkant av årets konkurranse. Det kan virke som om Lozano selv også er enig i dette, for nå har han spilt inn bidraget solo, både i makedonsk og engelsk versjon.

 

Det er bidragets komponist, Darko Dimitrov, som har arrangert låten i soloversjon for Lozano. De har fått hjelp av legendariske Mo Pleasure, som er keyboardist og musikalsk ansvarlig i gruppen Earth, Wind and Fire, på piano og bass. Den engelske teksten er skrevet av Elena Risteska, som selv representerte Makedonia i Eurovision Song Contest 2006 med «Ninanajna».

Begge versjonene kan også lastes ned fra iTunes.

Kilder; escNorge, 4lyrics.eu, myspace, esctoday
Bilde; youtube

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien