ESC 2014: Sergej Ćetković for Montenegro?

Det ryktes i flere medier i dag at Montenegros TV-kanal RTCG allerede har valgt artist for neste års Eurovision Song Contest.

Artisten RTCG har valgt skal være Sergej Ćetković, 37-årige Sergej er en populær sanger i Montenegro. Debutalbumet «Kristina» kom i 2000 og siden den gang har han gitt ut til sammen fem album. I 2007 var konsertene på hans turne i Serbia og Montenegro helt utsolgt.

Han er mest kjent for sine ballader, blant annet låten «Pogledi U Tami» som du kan høre her: 

Montenegro har ikke hatt mye hell i konkurransen, og har siden de debuterte som selvstendig land i 2007 ikke nådd finalen. I år ble landet presentert av hip-hop duoen Who See og Nina Žižić som havnet på tolvteplass i den første semifinalen, og Montenegro gikk dermed nok en gang glipp av en finaleplass.

Vi minner om at dette foreløpig bør regnes som rykter og er ikke offisielt bekreftet.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien