Armin Van Buuren skriver låt for Nederland?

Den verdenskjente DJen og musikkprodusenten Armin Van Buuren skal ha sagt seg villig til å skrive en låt for Nederland.

Etter mange års finaletørke klarte Anouk endelig å ta Nederland til finalen i årets Eurovision Song Contest i Malmö. Det kan se ut til å ha skapt en positiv effekt, og et annet stort navn melder nå sin interesse for å bidra med en låt til konkurransen.

DJ Armin Van Buuren skal ha vært i dialog med TV-selskapene AVRO og TROS (AvroTros), og han har ytret et ønske om å bidra med en låt for Nederland. Kanskje til neste års konkurranse i Danmark?

Armin Van Buuren har vært en populær DJ over hele verden i snart et tiår og er kjent for sin trance/dancemusikk. DJ Magazine har kåret han til verdens beste DJ hele fem ganger! Sist gang han mottok tittelen var i 2012.

Dersom Van Buuren komponerer en låt for Nederland, vil han selv velge en artist til å fremføre bidraget sitt. Han skal derfor ha sagt at det sannsynligvis ikke vil bli arrangert en nasjonal finale i Nederland, når han først blir plukket ut til å bidra.

Da gjenstår det bare å se om TV-selskapet velger Armin Van Buuren til å skrive en låt for Nederland til våren, eller ikke.Kilde: escxtra.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien