Carola overtar for syk Jahn

Jahn Teigen, som i sommer har turnert i Norge, er sykmeldt med lungebetennelse. Uten stemme og med en måneds sykmelding har han vært nødt til å avlyse alle konsertene sine i august.

Den første avlysingen gjelder førstkommende fredag, da han skulle ha opptrådt under Tromsø ølfestival. Men arrangørene står ikke uten artist av den grunn, for Jahn har skaffet sin egen erstatter. Da det viste seg at han var nødt til å avlyse, tok han en telefon til sin gode venn og kollega, Carola.

Nå er det altså den svenske superstjernen som skal underholde publikum i Tromsø på fredag. 

Trond Myhre, Jahn Teigens managerm, bekrefter både sykdommen og at det var Jahn selv som overtalte Carola til å overta for ham. Han understreker også at Jahn ikke har avlyst konsertene sine etter eget ønske. Myhre sier; «Vi håper at han snart blir frisk, og at det holder med en måneds sykemelding. Det er også viktig å understreke at det er legen som har avlyst konsertene, og ikke Jahn, for han avlyser ikke unødig – men nå har det seg slik at lungebetennelsen gjør at han ikke kan synge, så da hadde han ikke noe valg.», sier han. «Carola gleder seg veldig til å møte Jahn Teigens publikum», fortsetter han.

Vi ønsker Jahn Teigen god bedring, og Carola lykke til på scenen under Tromsø ølfestival på fredag.

Kilde; vg, escnorge

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien