Video til «Ponane Oi Agapes»

Mange tidligere Eurovision Song Contest-artister slipper album, singler og videoer i sommer. Denne uken var det Ivi Adamou sin tur til å slippe sin nye video. Låten «Ponane Oi Agapes» (Love Hurts) kom tidligere i sommer, og nå var det altså videoen sin tur.

I februar i år fikk vi den første smakebiten fra det nye albumet hennes, «Eho ourano», som vil gis ut senere i år, og nå kommer det sakte men sikkert flere låter fra ungjenta.

Ivi la selv ut videoen på facebook og twitter, og etter snaue to dager har videoen blitt sett nesten 6000 ganger på YouTube. Det er Alexandros Grammatopoulos, produsent og regissør for MAD TV, som har regissert videoen.

 

Ivi Adamou representerte Kypros i Eurovision Song Contest i Baku i 2012, med bidraget «La La Love». Hun endte der på en nokså skuffende 16.plass, etter at hun hadde seilt opp som en av de store forhåndsfavorittene. «La La Love» ble, etter konkurransen, en av de store sommerhitene i flere europeiske land, spesielt i Middelhavsområdet, og også i Sverige.

 

Kilde; facebook, twitter, escnorge

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien