Erfaren Produksjonssjef for ESC 2014

 

Danmarks Radio melder nu, at Kamilla Monies bliver produksjonssjef for det Internationale Melodi Grand Prix 2014, og gør dervet selskap med: Pernille Gaardbo, Per Zachariassen, Jan Lagermand Lundme & Søren Therkelsen.

 

Når DR neste år åpner op for fest i mai måned, bliver det med en erfaren «rotte» som produksjonssjef, i skikkelse av Kamilla Monies, der i mere end 25 år har høstet erfaring med tv-produksjon. I dag er hun produksjonssjef hos Nordisk Film, men velger å ta en pause fra stillingen, for å bli «Head of production» på ESC 2014, en stilling som dekker over den tekniske produksjon.

 

Kamilla Monies har tidligere haft ansvaret for den dansk utgave av X-Factor, hvilket er en av årsakerne for valget av henne. Hun startede sin profesjonelle karriere i TV-Teatret i DR tilbake i 1985, og har siden været produksjonsleder på en lang rekke større shows og produksjoner. Hun har blandt andre stået bak underholdningsprogrammet «Showtime» på DR, og styrede de første 4 årgange av X-Factor, og kronen på verket de 2 store finaler i X-Factor 2010 + 2011 i Parken Stadion, som ses for å være de 2 største show-produksjoner i Danmark til dato.

 

Hun har tidligere på arbejdet med Per Zachariassen & Jan Lagermand Lundme på de store shows, så de kjenner hinanden og kan arbeide godt sammen, de udgør et sterkt samarbeide mener Pernille Gaardbo, som er øverst ansvarlig for det kommende event. Det bliver kanskje den største produksjon i Danmark til dato, og det har derfor været avgjørende at finne en med erfaring netop det største, og der er ingen i Danmark som matcher Kamilla Monies der.

 

Kamilla beholder sin nuværende stilling hos Nordisk Film, og vender retur til stillingen efter det Internationale Melodi Grand Prix 2014. Hun tiltreder stillingen hos DR 1. september d.å.

 

Kilde. DR.dk/Grandprix DR.dk/Grandprix

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien