600 innsendte bidrag til MGP 2014

1. september gikk fristen ut for å sende inn bidrag til neste års Melodi Grand Prix. Rundt 600 demoer er kommet inn til MGP-redaksjonen, det er omtrent samme antall som for MGP 2013.

MGP-general Vivi Stenberg røper i et intervju til VG at det er en miks av nye fjes og kjente etablerte artister som har sendt inn låter til konkurransen.

Av de kjente artistene skal det deriblant være flere tidligere MGP-deltagere. Mer informasjon enn det vil ikke Vivi gi enda, nå skal hun sette seg ned sammen med en komité og høre seg igjennom bidragene. Komitén skal bestå av personer som har ulike erfaringer fra musikklivet.

Som de fleste sikker har fått med seg, blir det gjort forandringer på konseptet Melodi Grand Prix til neste år. I stedenfor tre delfinaler rundt om kring i landet blir det tre direktesendte programmer på samme sted der 3 bidrag går videre til finalen for hvert program.

I år vil det blir enda mer fokus på låtene og artistene, og i løpet av sendingene vil vi få et innblikk i hvert enkeltes bidrags reise fra de involverte får vite at de er med i MGP til låten skal fremføres for første gang. I tillegg vil internett bli en større del av konkurransen og MGP-redaksjonen ønsker at sosiale medier som Twitter og Facebook skal få en større rolle.

Når artistene som skal være med i MGP 2014 blir kjent foreligger det ingen informasjon om på nåværende tidspunkt.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien