MF 2014: Flere spekulasjoner om deltakerlisten – comeback for Alcazar?

Idet vi går inn i november måned nærmer vi oss tiden da deltakerne i vinterens Melodifestival skal offentliggjøres. I svenske aviser spekuleres det som vanlig i hvilke artister som skal fylle de 32 plassene i Sveriges største musikkonkurranse.

Siste nytt fra Aftonbladet er at gruppen Panetoz, mest kjent for fjorårets sommer-landeplage Dansa pausa, skal være bekreftet for MF 2014. En annen gruppe, J.E.M., kjent fra svenske X-factor, skal også ha fått klarsignal med en låt skrevet av ringrevene Thomas G:Son og Peter Boström – mennene bak Loreens vinnerbidrag Euphoria.

Også hardrockbandet Outtrigger er etter all sannsynlighet klare for vinterens Melodifestival. De gjorde seg tidligere i år bemerket med en coverversjon av årets vinnerlåt You, og skal etter sigende stille med en låt skrevet av to av Yous opphavspersoner – Joy og Linnea Deb.

I følge kilder i SVT håper nå MF-general Christer Björkman på å overtale en annen gruppe til å gjøre comeback i vinterens Melodifestival. Det er snakk om ingen ringere enn Alcazar, som har fire tidligere deltakelser bak seg med to andreplasser i 2003 og 2005 som beste resultat. I årets utgave av konkurransen gjorde de pausenummeret i en av semifinalene til stor jubel, og nå satses det på å overtale gruppen til å stille opp som deltakere nok en gang.

Et av Alcazars medlemmer, Lina Hedlund, skal etter sigende ha sendt inn bidrag som soloartist til MF 2014, men Björkman & co. vil mye heller ha med hele gruppen.

– Da Alcazar gjorde pauseunderholdningen i vinter, utklasset de så å si alle artistene i den vanlige konkurransen, sier en kilde med nære bånd til SVT til avisen Aftonbladet. – Så de er garantert en plass dersom de stiller opp.

Det er ventet at SVT vil offentliggjøre deltakerlisten til MF 2014 i løpet av de nærmeste ukene.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien