Vær med til at velge bidrag til finalen i Sveits

 

Tradisjonen tro har Sveits nu åpnet op for internet-avstemning, mellem de bidrag som er modtaget på hjemmesiden hos tv-stasjonen SRF.

 

Så sidder der en indre «jury» i magen på dig, så er det nu du har mulighet for å stemme bidrag frem til den svitsiske finale. 158 bidrag endte op med å være tilmeldt for online-platformen i Sveits, da fristen løp ut for tilmelding. Nu er det op til seerne/internet-brukerne samt en fagjury, å finne frem 9 bidrag som skal tages i nermere betragtning, til å komme blandt de 9 bidrag som til slut, deltaker i finalen som sendes fra Bodensee Arena i Kreuzlingen.

 

Der kan stemmes via hjemmesiden: Eurovisionplattform.sf.tv. Det krever at man registrerer sig som bruker hos SRF.

 

Der er frem til den 18. november at stemme i. Samme dato er også blevet endret for den italiensk-språket tv-stasjon, RSI. Først var det meldt at der ville komme en radio-avstemning av låterne, som man så valgte 3 bidrag ut blandt, men efterfølgende har man ombestemt sig, og velger nu internt 3 bidrag, mellem 20 modtaget forslag. Avgjørelsen hér, treffes av en fagjury fordelt på musikere og profesjonelle personer i musik-industrien.

 

Kilde: Esctoday.com

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien