TROS slipper artistnavn 25. november

…men alt peker i retning av at det blir 36 år gamle Ilse DeLange som representerer Nederland i København under Eurovision Song Contest 2014. 

TROS kunne i går melde at de kommer til å offentliggjøre navnet på Nederlands representant 25. november, men ikke lenge etter begynte ryktene å svirre rundt nevnte Ilse. Blant nederlandske journalister og fans regnes det nå som 90% sikkert at det blir henne. 

ilse

For de første er managementet hennes påfallende ulne på spørsmål om hun er aktuell, eller allerede er valgt; «Uhm, vi kan ikke si noe.» var svaret en journalist fikk. 

For det andre; en reporter i tv-kanalen røpet ved en feil navnet hennes, men det ble senere trukket tilbake, da TROS gikk på nytt ut og sa atdatoen for navneslipp fortsatt er 25. november. Samtidig begynte den offisielle nederlandske ESC twitter-kontoen å følge Ilse. 

Vi tør ikke påstå at det ER Ilse som skal fremføre Nederlands bidrag på scenen i København i mai, men slik det ser ut akkurat nå er det meget sannsynlig. 

Nederlandske kilder mener i dag at det ikke er usannsynlig at det siste døgnets rykter og interesse vil føre til at TROS vil slippe navnet tidligere enn 25. november, men enn så lenge må vi bare smøre oss med tålmodighet.

Mens vi venter kan vi imidlertid kose oss med noen av Ilses tidligere låter.  

 

«I Still Cry» fra 2004


 
«Miracle» fra 2009

«Blue Bittersweet» fra 2013

Og hun kan synge live; her i «We Are One» fra 2012

Kilde; tros, wikipedia, youtube
Bilde; wikipedia

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien