Underskriftskampanje for Serbia

Siden det ble klart for noen dager siden at RTS ikke vil sende Serbia til neste års Eurovision i København, har fan-sidene eksplodert med kommentarer motargumenter.

Da det, for noen dager siden, ble klart at Serbia ikke kommer til å stille på scenen i København under ESC 2014, ble det mildt sagt en hektisk stemning blant fansen. Ikke bare i Serbia, men også andre deler av Europa ble nokså sjokkert da beskjeden kom fra RTS. Nå har OGAE Serbia startet en underskriftskampanje som skal være med på å få et serbisk bidrag til den danske hovedstaden.

I sin pressemelding viser organisasjonen til populariteten som Serbia har fått over hele Europa siden deres første deltagelse i ESC, og beskriver den som mer populær enn fotball. Du kan lese hele brevet her.

Om du ønsker å støtte OGAE Serbia i sitt arbeid, kan du finne dem på Facebook.

                                     Kilder: escxtra.com, oikotimes.com

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien