DR får økonomisk håndsrækning

 

Danmarks Radio (DR) får en økonomisk håndsrækning, når de næste år skal arrangere det Internationale Melodi Grand Prix i København.

 

Partierne bag medieforliget i det danske Folketing, har via Kulturministeriet valgt at donere knapt 30. mio DKK til det internationale Melodi Grand Prix i København. Halvdelen af den overskydende licens, er øremærket ESC 2014, hvilket betyder at der overføres 29,8 mio. DKK til folkefest i hovedstaden. Den resterende del af puljen har de valgt at give til den konkurrerende kanal TV2, hvor pengene er øremærket TV-Regionerne, og den såkaldte «Public-Service pulje».

 

DR’s Generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, glæder sig over det flotte tilskud som gives fra Folketingets side. Hun henviser til, at det er en kæmpe mæssigopgave og ære at være vært samt arrangør af så stor en international begivenhed, så hun er rigtig glad for at Folketinget vælger at støtte op om arrangementet. Grand Prix’et er hele Danmarks arrangement, og tilskuddet kan hjælpe til at vise hele Danmark frem for Europa, og at der kan arrangeres en kæmpe Grand Prix-fest, som alle danskere kan glæde sig til og være stolte af!

 

Kilde: DR.dk/Grandprix   

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien