Melodifestivalen: Anton Ewald og Alcazar direkte til finalen

Det ble Anton Ewald og Alcazar som kunne juble for finaleplass etter at den fjerde og siste delfinalen i årets Melodifestival gikk av stabelen i kveld. For Ellinore Holmer og rockebandet Ammotrack blir det nye muligheter i Andra chansen neste lørdag.

Örnsköldsvik var vertsby for kveldens delfinale, som bød på et variert låtutvalg med både disco og hardrock på startstreken. Anders Jansson og Nour El-Refai ledet sendingen, og tidligere MF-vinner Tomas Ledin (1980) bød på pauseinnslaget i form av et medley av gamle hitlåter.

Etter to avstemningsrunder stod man igjen med discobandet Alcazar og sjarmøren Anton Ewald som vinnere av direktebillettene til finalen i Friends Arena den 8. mars, mens Ammotrack og Ellinore Holmer kvalifiserte seg til Andra chansen i Lidköping neste lørdag.


Bidragene som ikke gikk videre i kveld, plasserte seg slik:

5. plass: Linda Bengtzing – Ta mig

 

6. plass: I.D.A. – Fight Me If You Dare

 

7. plass: Josef Johansson – Hela natten

 

8. plass: Janet Leon – Hollow

 

 

I og med at alle årets låter nå har vært spilt på scenen kommer SVT til å gjøre dem tilgjengelige for avlytting på sine hjemmesider i løpet av kvelden.

Neste lørdag skal det avgjøres hvem som får de to siste finalebillettene i årets Melodifestival. Da går Andra chansen av stabelen i Lidköping med blant andre Helena Paparizou, Martin Stenmarck og Outtrigger på startstreken.

 

Del:
Relaterte artikler