Gresk finale den 11. mars

Lenge var det uklart om Hellas kom til å stille med et bidrag i København, men nå faller de siste brikkene på plass i det kriserammede landet. Fire artister er valgt ut til den nasjonale finalen, som skal avholdes tirsdag 11. mars.

I følge OGAE Hellas skal landet velge sin representant til ESC 2013 gjennom showet ‘Eurosong 2014 – a MAD show’. Dette vil da bli et samarbeid mellom den nystartede nasjonale TV-kanalen NERIT og musikkanalen MAD TV.

Showet vil finne sted i Gazi Music Hall i Athen, og de fire konkurrerende artistene er:

  • Kostas Martakis
  • Krystallia
  • Mark Angelo feat. Josephine
  • Freaky Fortune

Vinneren vil bli avgjort gjennom en 50/50-miks av jurystemmer og publikumsstemmer.

Det er ventet at de fire bidragene med tilhørende musikkvideoer vil bli tilgjengelig for publikum i løpet av neste uke.

Del:
Relaterte artikler