Tim Schou vert ved Euroclub!

 

Han tok sammen med gruppen «A Friend In London» Danmark til en 5. plass i Düsseldorf – nu skal Tim Schou tage feststemte gjester gjennom Auroclub-kveldene!

 

De fleste som har mødt Tim Schou, kender ham kanskje som en glad energisk og sjarmerende gut, og det kan også være nøglerne til valget af ham, som vert for alle de tilrejsende og feststemte mennesker, som kommer til at feste på Euroclub, i VEGA på Vesterbro i København. Han gleder sig til at skulle underholde og føre folk gjennom arransjementerne, og derved kunne give lidt igjen, for al den varme, energi og kærlighed han fik, da han sammen med «A Friend In London», selv fik æren af at prøve det hele i 2011.

Tim Schou har siden sin optræden ved det Internationale Melodi Grand Prix, været mentor i programmet «Skjulte Stjerner», som han endte med at få sin elev til at vinde. For at holde det i Grand Prix’ets tegn, var hans elev Thomas Meilstrup, søn af Gry Meilstrup, som stillede for Danmark i 1983. I høsten stillede han sammen med Kat (tidligere medlem af «Sukkerchok») og i programmet «Stjerner på vippen», også her fik han sig en sejr hjem.

 

Der er kun at ønske folk velkommen til fest og farger sammen med Tim Schou, når Euroclub åbner dørene i København i slutningen af måneden.

 

Kilde: DR.dk/GrandPrix  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien