Årets OGAE-vinner

Logo: OGAE

OGAE International sin avstemning for 2014 er avsluttet, stemmene er talt opp og vi har en vinner.

Hvert år samles de offisielle GP-klubbene rundt i Europa for å stemme på de bidragene de liker best. Dette er på ingen måte en fasit på hvordan resultatlisten i ESC kommer til å bli, men det er en morsom indikator på hva de hardbarkede fansene syns om årets låter. Det skal allikevel påpekes at OGAE-medlemmene har klart å plukke ut riktig vinner de siste par årene.

I år har Norge fått poeng fra 26 av GP-klubbene rundt om i Europa og havnet til slutt på en 7. plass på resultatlisten. Årets soleklare OGAE-vinner er Sveriges Sanna Nielsen som har sanket poeng fra 36 av de 40 landene.
Den endelige resultatlisten ser slik ut:

ogae resultat

Du kan se den fullstendige listen med stemmer her.

Da gjenstår det bare å se om OGAE-medlemmene har klart å plukke ut den rette vinneren i år også. Hva tror du?

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien