Dag 2: Hav, skyer og vaskestamper

Andre prøvedag i København er avsluttet, og her en kort oppsummering av dagens 11 land som undersøkte scenen i B&W Hallerne for aller første gang.

I dag var første gjennomkjøring for vår egen Carl Espen, der scenen var pyntet i blått og hvitt – og med en pianist og fire fiolinister som visuelle medhjelpere. Hvordan det så ut, kan du få et kort glimt av under. Dagens land var en miks mellom den siste halvdel av første semifinale, pluss de fem første fra andre.

Foruten selve prøvegjennomgangene, er det forholdsvis lite nytt å hente fra Køben. Det varsles om fint planlagte prøver, men litt rusk i visningen til pressesenteret der pressen følger prøvene via video. Som i fjor, er de første gjennomkjøringene stengt for fotografer og publikum i salen.

Flere bloggere påpeker at man slett ikke skal se bort fra noe utfra hva man har sett i den første semfinalen, som nå er prøvefullført. Her det nesten umulig å tippe hvilke land som kommer videre, før man faktisk får sett bidragene satt sammen slik showet blir under generalprøvene mandag og ikke minst uneer sending om ei uke.

escNorge ser enda alt hjemmefra på det norske grunnfjellet, men i morgen reiser også vår utsendte medarbeider over Skagerak. Inntil da får vi kose oss med de korte snuttene Eurovision.tv og arrangørene selv har lagt ut.

Her er korte snutter m.m. fra dagens 11 prøver:


MOLDOVA

SAN MARINO

PORTUGAL

NEDERLAND

MONTENEGRO

UNGARN

MALTA

ISRAEL

NORGE

GEORGIA

POLEN


I morgen er det klart for de resterende ti landene fra andre semfinale. Oppsettet er satt opp som følger:

 

 

Del:
Relaterte artikler